Kvalitetsingengör

Location
Ulricehamn, Sweden
Contract
full time
Har du kunskap och erfarenhet inom kvalitetsfrågor och fordonsindustrin? Brinner du för att analysera och förbättra processer? Att skapa en produktion som alltid levererar bästa kvalité? Vi söker en kollega till vår kvalitetsavdelning hos oss på Akwel i Ulricehamn.

Dina arbetsuppgifter :

I rollen som kvalitetsingengör hos Akwel i Ulricehamn är ditt övergripande ansvar att skapa, genomföra och säkerställa kvalitetsprocesser, samt att gå till botten med kvalitetsbrister som dyker upp. Dit ansvarsområde innefattar bland annat att:

  • Vara kundens representant inom vårt produktionsteam, och därmed säkerställa kundens krav, mål och nöjdhet.
  • Koordinering av problemlösningsaktiviteter, samt framtagning av rätt mätningar och lösningar.
  • Kontrollera införandet av våra kvalitetsverktyg och processer i produktionen.
  • Implementering av “kvalitets-mentalitet” i fabriken och våra processer.
  • Revidera enligt VDA 6.3, med uppföljning av tillhörande handlingsplaner.
  • Vara drivande i och sammanställa 8D-arbetet gentemot externa och interna kunder.
  • Delta i kontinuerliga förbättringsarbeten av processer.

Om företaget :

Akwel är en internationell koncern specialiserad på vätsketransportering för fordonsindustrin. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system, med förstklassig industriell och teknisk kunskap för att bemästra tillämpning och bearbetning av material och mekatronisk integration.

Med kompetens som gör det möjligt för oss att ge våra kunder världen över allt mer konkurrenskraftiga lösningar för att göra sina fordon mer pålitliga, mer miljövänliga och trevligare att köra.

Besök gärna vår hemsida och läs mer om oss www.akwel-automotive.com

Din profil :

För att anta uppdraget som kvalitetsingengör behöver du ha några års erfarenhet inom kvalitetsfrågor och fordonsindustrin. Du har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens. Du är analytisk i ditt tänk, strukturerad och kan jobba autonomt som huvudansvarig i frågor som dyker upp. Att kommunicera med interna och externa intressenter och kontaktpersoner hör till din vardag. Din datorvana och kunskaper inom Microsoft Office paketet är mycket goda. Du har kunskap inom kvalitets- och statistikverktyg såsom 8D problemlösning, FMEA, SPC, MSA och PPAP. Liksom en vana att arbeta i enlighet med IATF16949.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

Apply

×
×
Chargement en cours...

This site uses cookies.
By continuing browsing this website, you accept the use of cookies to provide you with exceptional service and personalised content.

Learn more