Kvalitetsingenjör

Location
Ulricehamn,Sweden
Contract
Permanent
Har du kunskap och erfarenhet inom kvalitetsfrågor och fordonsindustrin? Brinner du för att analysera och förbättra processer, framför allt med leverantören i fokus? Att skapa processer som alltid levererar bästa kvalité? Vi söker en driven kollega till vår kvalitetsavdelning hos oss på Akwel i Ulricehamn.

Dina arbetsuppgifter :

I rollen som Kvalitetsingenjör hos Akwel i Ulricehamn är ditt övergripande ansvar att skapa, genomföra och säkerställa kvalitet i våra egna och leverantörers processer. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat att:

  • Hantera, coacha och utveckla våra leverantörer, och därmed säkerställa kundens krav, mål och nöjdhet.
  • Koordinera och genomföra revisioner hos leverantörer liksom i de egna processerna med tillkommande handlingsplaner och uppföljning, utifrån IATF 16949 samt VDA 6.3.
  • Styra införandet av Akwels kvalitetsverktyg och rutiner i våra liksom våra leverantörers produktionsprocesser.
  • Koordinera vår problemlösning med våra externa kunder, systerfabriker, leverantörer och i våra egna processer genom kända kvalitetsverktyg.
  • Ständigt förbättra och utveckla arbetet inom ditt område.

 

Om företaget :

Akwel är en internationell koncern specialiserad på vätsketransportering för fordonsindustrin. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system, med förstklassig industriell och teknisk kunskap för att bemästra tillämpning och bearbetning av material och mekatronisk integration.

Vår kompetens gör det möjligt för oss att ge våra kunder världen över allt mer konkurrenskraftiga lösningar för att göra sina fordon mer pålitliga, mer miljövänliga och trevligare att köra.

Besök gärna vår hemsida och läs mer om oss www.akwel-automotive.com

Din profil :

För att anta uppdraget som kvalitetsingengör behöver du ha några års erfarenhet inom fordonsindustrin och dess kvalitetsverktyg. Du har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Du är analytisk i ditt tänk och kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt, både utifrån egen planering men också i frågor som dyker upp. Din datorvana och kunskaper inom Microsoft Office paketet är mycket goda.

Att kommunicera på god svenska samt engelska med interna och externa intressenter och kontaktpersoner hör till din vardag. Du har god kunskap för arbetet med 8D, APQP, PPAP och är medveten om kraven inom IATF 16949 och VDA 6.3.

Resor ingår i tjänsten, varför B-körkort är ett krav.

Apply

×
×
Chargement en cours...

This site uses cookies.
By continuing browsing this website, you accept the use of cookies to provide you with exceptional service and personalised content.

Learn more