Produktionsinköpare

Location
Ulricehamn-Sweden
Contract
Permanent

Dina arbetsuppgifter :

I rollen som Produktionsinköpare hos Akwel i Ulricehamn är ditt övergripande ansvar att genomföra och säkerställa inköp inom produktion gällande fästen, rör, konsoler och ytbehandling. Du kommer att arbeta mot befintliga leverantörer och säkerställa leveransuppföljning i samråd med SQE. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat att:

  • Skapa en kontinuerlig och långsiktig dialog med leverantörerna
  • Genomföra årliga leverantörsförhandlingar
  • Säkerställa gemensamma inköp med fabriken i Varberg
  • Utveckla och effektivisera inköpsprocessen samt skapa rutiner
  • Utföra marknadsanalyser och identifiera lösningar samt förbättringsförslag
  • Identifiera risker och uträtta en efterföljande handlingsplan

Du får en nyckelroll på inköpsavdelningen i Ulricehamn och rapporterar till Regional Purchasing Director med placering i Frankrike. Du har ett nära samarbete med inköpare på Akwels kontor i såväl Ulricehamn som Varberg.

Din profil :

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom inköp och har en god förståelse inom inköpsprocessen samtliga delar. Du har en akademisk utbildning inom relevant område och erfarenhet inom fordonsindustrin är mycket meriterande. Dina kunskaper i Microsoft Office är mycket goda, framförallt i Excel. Din kommunikationsförmåga är mycket god i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.

Som person är du analytisk samtidigt som du är självgående i ditt arbetssätt. Du kommunicerar framgångsrikt till olika individer såväl internt som externt, vilket leder till goda och långsiktiga relationer. Ditt arbetssätt karaktäriseras av struktur och initiativtagande tillsammans med ett stort eget driv. Du trivs i en roll med högt tempo, där du har en god förmåga att driva parallella processer och leverera enligt deadlines.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag där du ges möjlighet till många kontaktytor och frihet under ansvar i en stor och spännande koncern. Du blir en central del av vår inköpsorganisation, med en god stämning och där du får driva dina egna lösningar, idéer och förbättringsförslag.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdatum är 30 juni. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth: 070 – 964 42 27, jens@effektiv.se eller Sanna Johansson: 073-356 49 81, sanna@effektiv.se.

This site uses cookies.
By continuing browsing this website, you accept the use of cookies to provide you with exceptional service and personalised content.

Learn more