Produktionsledare

Location
Ulricehamn-Sweden
Contract
Permanent
Har du kunskap och erfarenhet av produktion? Brinner du för att leda personal samt optimera och hantera produktion? Vi söker en driven kollega till vår produktion hos oss på Akwel i Ulricehamn.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER :

I rollen som produktionsledare hos Akwel i Ulricehamn har du ett övergripande ansvar för en del av vår produktion och personal med hänsyn till kvalitet samt volym. Ditt ansvar innefattar bland annat:

  • Styrning, hantering och dokumentation av produktion enligt driftschema och vid oförutsägbara händelser. Kontinuerlig organisering och optimering av produktion i relation till kvalitet, leverans och kostnad.
  • Föreslå nya idéer inom ditt arbetsområde och initiera dem.
  • Hantering av personal inom produktion gällande utbildning, medarbetarsamtal, rekrytering, introduktion, frånvaro mm.
  • Ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete och i den dagliga verksamheten.
  • Du ansvarar och arbetar tillsammans med ett arbetslag i skift.

OM FÖRETAGET :

Akwel är en internationell koncern specialiserad på vätsketransportering för fordonsindustrin. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system, med förstklassig industriell och teknisk kunskap för att bemästra tillämpning och bearbetning av material och mekatronisk integration.

Vi arbetar ständigt med att skapa konkurrenskraftiga och miljövänliga lösningar till våra globala kunder.

Besök gärna vår hemsida och läs mer om oss www.akwel-automotive.com

DIN PROFIL :

För att anta uppdraget som produktionsledare innebär det minst tre års erfarenhet av produktion inom fordonsindustrin eller liknande. Du har relevant utbildning. Du har en ledarskapsförmåga med möjlighet att organisera samt driva produktion och personal i det dagliga arbetet. Samtidigt har du förmågan att hantera, organisera och delegera ut arbete vid oförutsägbara situationer genom att utföra lämplig problemlösning. Du förstår innebörden i att arbeta tätt med andra grupper eller enheter för att optimera och effektivisera produktion. Du har goda kunskap samt förståelse av kvalitetssäkring, problemlösning och riskanalys i det dagliga arbetet på kort- och lång sikt. Du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska. Du har god datorvana med erfarenhet av Office-paketet.

Erfarenhet av att ha personalansvar där; planering, utveckling och daglig styrning av ett arbetslag är starkt meriterande.

Tekniska kunskaper inom statistiska verktyg och SAP är meriterande.

Körkort B är krav.

Apply

×
×
Chargement en cours...

This site uses cookies.
By continuing browsing this website, you accept the use of cookies to provide you with exceptional service and personalised content.

Learn more